HTML

Zokni Divat Fiúknak és Lányoknak

A zokninak az egészségvédő szerepétől, egészen a divatos öltöztető szerepéig sok hasznos dologról olvashatsz itt.

Friss topikok

Linkblog

Blogajánló

Vicces videót készítettünk a hamis zoknik bemutatására!

2013.05.29. 15:18 zoknidoki

Az előző bejegyzésünk, ha nem is tényszerű, sajnos teljesen életszerű mert valóban nagyon sok hamis címkével készített zoknit csempésznek az országba a távolkeleti kereskedők. Mi csak a fisgyelemt szerettük volna ráirányítani arra, hogy figyeljünk oda amikor vásárolunk, mert könnyen mi is belefuthatunk a PET palackból készült zoknira amit pofátlanul 100% pamut címkével látnak el a távolkeleti kereskedők.

Szólj hozzá!

Címkék: hazugság ellenőr lábápolás pamutzokni

Mérgező anyag lehet a zoknijainkban?

2013.04.26. 16:30 zoknidoki

Nagy mennyiségű rosszul megkötött etilén-glikolt találtak több Kínából importált zokni szövésében, ami a termékek viselőinek akár komolyabb egészségügyi kockázatokat is okozhat. A veszélyes termékek akár már két hónapja is forgalomban lehetnek az országban. Szeged kiemelten érintett a régióban.

Szállítólevelek alapján a szegedi logisztikai központba érkezhetett be az a több, mint 35 tonna Zhenhai kikötőjéből érkező zokniszállítmány, melynek műanyag alapú szövésében a megengedettnél jóval nagyobb mennyiségű és rosszul megkötött etilén-glikol található. Mivel igen nagy mennyiségű és igen régen beérkezett szállítmányról van szó, komoly nehézséget okoz lekövetni a veszélyes termékek útját. Valószínűleg a Dél-Alföldi régió és Szeged a legérintettebb, de máshol is érdemes óvatosnak lenni.( nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő egészségügyi/logisztikai szakértő.)

A Távol-Keletről származó textilipari termékek gyártása során gyakran használnak műanyagokat, így kerülhetett bele a zoknik anyagába is a mérgező vegyianyag. Az etilén-glikol ugyanis a PET palackok előállításához szükséges egyik alapvető vegyszer, ebből állítják elő később a PET alapanyagát alkotó, később megolvasztott granulátumot. A már használt PET palackokat pedig a textilgyártás során dolgozzák fel: ebből készülnek ugyanis a - nem pamuttartalmú - poliészter zoknik.

A veszély a zoknik anyagában található etilén-glikol gyenge kémiai kötésében található: az ugyanis már kisebb hő hatására is folyékony formában szivárogni kezdhet az anyagból, és a bőrrel érintkezve egészségügyi kockázatokat jelenthet. Felszívódása után ugyanis a vegyszer csak a májban és a vesében képes lebomlani, ezzel komoly vesepanaszokat, hosszú távon akár még veseelégtelenséget is okozhat. A bomlás során keletkező bomlástermékek nagymértékben képesek károsítani a tüdőt és a szívet is.

Dr. Nagymihályi József vegyész egyszerűbb példával magyarázza el nekünk a helyzetet: “Ennek a vegyszernek a másik nevével lehet gyakrabban találkozni, a fagyálló ugyanis gyakorlatilag 100% etilén-glikol, így könnyebben elképzelhetjük a káros hatásokat. A műanyag alapanyagú zokniknak rossz tulajdonsága, hogy a láb szellőzése nem kielégítő bennük, a tavaszi meleg egy zárt cipőben pedig már elég hőt adhat az etilén-glikolnak is, ami így a bőrön keresztül jut be a szervezetbe.”

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek alternatíva zokni titokzokni pamutzokni vadászzokni strechzokni vastagzokni

Alternatíva: speciális portalanító

2011.06.29. 17:15 zoknidoki

A minap mesélte egy ismerősünk, hogy egész jó kis megoldást talált a lakásában található temérdek emléktárgy, kisebb-nagyobb szobrok, plasztikák, dísztárgyak portalanítására.

Na mit, na mit? Hát azt, hogy régi, elhasznált, esetleg kilyukadt, ugyanakkor príma anyagból készült zoknikkal törli át őket, mivelhogy a portalanító pamaccsal a legtöbbször csak feldönti, leveri a drága és értékes holmikat, miközben rendesen nem is tudja áttörölni velük őket. Így viszont óvatosan meg tudja fogni a zokniba dugott kezével az apró és törékeny tárgyakat és át tudja törölni azokat.

Micsoda remek ötlet, nem? Nyilván nem az ismerősünk találta fel ezzel a spanyol viaszt, de gondoltuk, feltétlenül megosztjuk ezt az ötletet az alternatív zoknifelhasználási tippeket gyűjtő rovatunkban.

Nos, már csak emiatt is érdemes minél jobb anyagból készült zoknikat rendelni, például a Harisnyadiszkonttól, hogy aztán később remek portalanító rongy válhasson belőlük. Nem a legnemesebb halál egy zokninak, nyilván zoknibábként szívesebben végezné mindegyik, de hát az élet kegyetlen, és valakinek a piszkos munkát is el kell végeznie.

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás minőség alternatíva zokni tippek kreativitás higiénia gyapjú pamutzokni

Zokniról zoknira: a falánk macska

2011.06.29. 11:30 zoknidoki

Hétfőn belekezdtünk a Harisnyadiszkont Webáruház izgalmasabb, mintás zoknijainak bemutatásába, csak úgy, mert ez szórakoztató.

A minap egy feltűnően csinos lánytól azt hallottuk, hogy rendkívül mókás, mi több, akár még szexi is tud lenni, amikor egy férfi leül a buszon, és a szolidan kivillanó zokniján ott virít valami vicces kis figura az egyébként komoly öltözéke alatt. Ezek szerint tehát nem csak magunk szórakoztatására van értelme mintás, figurás zoknikat vásárolni, hanem, ha a hölgy véleményével nincs egyedül, még az is lehet, hogy csajozáshoz sem rossz választás egy humoros zokni. Bár, be kell valljuk, simán el tudjuk képzelni, hogy sokaknál pont ellentétes reakciót vált ki, ha egy egyébként vonzónak vélt férfi lábán ilyesmi látható, úgyhogy zokni témában egyelőre nem bocsátkoznánk társkeresési tutitippek közlésébe, várjuk inkább kommentben a hölgyek erről alkotott véleményeit, és vessük inkább magunkat a zoknirengetegbe.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek férfi divat nyár minőség trend alternatíva olcsó zokni tippek kreativitás garfield diszkont pamutzokni mintászokni zokniról zoknira

Pólóból soha nem elég!

2011.06.28. 15:30 zoknidoki

Arról már beszéltünk itt az elmúlt hetekben, hogy mit érdemes húznunk a lábunkra nyáron, és ezt a témát testvérünkön, a Harisnya blogon is érintettük már. Természetesen van még miről beszélni a témakörben, de most ugorjunk egy kicsit feljebb: mai posztunk témája a póló.

Hogy miért a póló? Azért, mert nyáron egy jó póló öltöztet. Valamint mert nyáron pólóból soha nem elég.

Márpedig most nyár van, és bár éppen nem ezt igazolja a hőmérő higanyszála, ilyenkor általában repkednek a harminc fokok, és egy pólónál többet szívünk szerint egyáltalán nem, vagy csak nagyon indokolt esetben szeretünk felvenni. Itt az ideje hát, hogy beszerezzünk jó pár színes, sportos, vagy éppen elegáns pólót, amikkel igazán laza, egyszerű, ugyanakkor férfias megjelenést kölcsönözhetünk magunknak a nyáron.

És hogy miért van szükség lehetőleg minél több pólóra? Fontos itt kitérni arra, hogy ahogyan egy jó üzletembernek mindig van egy tartalék inge az autóban vagy az aktatáskájában, úgy egy átlag nyári napon egy kevésbé kötött öltözködésű férfinak sem árt, ha akár többször is le tudja cserélni felső öltözékét. Ezen kívül pedig, kedves urak, nyilván mindannyian legalább egyszer hallottunk már hölgyeket arról panaszkodni, hogy a férfiak ruhatára nem elég színes. Nos, hol máshol lehet a legegyszerűbben egy kis színt, változatosságot vinni egy férfi ruhatárába, mintsem a pólók terén. Pláne nyáron. Ne féljünk színeket hordani, nem csak a fekete, a fehér, a szürke és a kék létezik! Az idei nyár egyik divatszíne a lila, és nem csak nők esetében. Nem kell attól tartani, hogy egy élénkebb színtől rögtön férfiatlanná válik az ember, éppen ellenkezőleg: egy gyengédebb, a régi rossz sztereotípiák szerint nőiesnek hitt szín (lila, bézs, májva, sárga, zöld, bordó stb.) a megfelelő összeállításban nem hogy nőiessé teszi a férfit, hanem éppen ellenkezőleg: kihangsúlyozza a férfiasságot.

Tegyünk bátran egy próbát, nem fogjuk megbánni!

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás férfi divat póló nyár minőség trend olcsó tippek rövidujjú

Zokniról zoknira: a magyaros

2011.06.27. 15:30 zoknidoki

Új sorozatot indítunk itt a Zoknidivat blogon! Nagyon egyszerű, viszont annál szórakoztatóbb lesz: rendszeresen bemutatunk egyet a Harisnyadiszkontban kapható zoknik közül. Természetesen nem elsősorban hétköznapi, egyszínű öltönyzoknikat fogunk mutogatni, bár ezekről is bőven lehetne mit mondani és tanácsolni a kedves olvasónak, hanem inkább a mintás, színes, valamilyen szempontból izgalmasabb zoknikat vesszük górcső alá.

Első ilyen témájú posztunkban a Foritex márka magyar címeres zoknijáról lesz szó.

Igen, ennek a zokninak már a nevében benne van minden fontosabb információ: zokni, magyar címerrel.

Ideális választás lehet ajándékba külföldi rokonoknak, barátoknak, akik saját hazájukban igazán egzotikus ruhadarabként viselhetnek egy Magyarország címerével díszített zoknit. De természetesen mindazok számára is érdemes beszerezni belőle, akik annyira szeretik hazájukat, hogy a lehető legtöbb helyen és felületen szeretnék ezt tudatni a világgal. Külföldön tanuló magyar diákoknak szintén jól jöhet néhány ilyen pár, hiszen nehogy már csak a britek és az amerikaiak hordhassanak a zászlajukkal díszített ruhákat divatból! Ráadásul így biztosan még a venezuelai cserediák is tudni fogja, honnan jöttünk.

Fontos azonban leszögezni: fehér zokniról van szó, úgyhogy elsősorban sportoláshoz, de legalábbis sportos öltözethez ajánljuk, mindez pedig, lévén nyár van, igazán aktuális.

Természetesen magyar áruról van szó, minőségi alapanyagból, aminek még az ára is igazán a hazai pénztárcák terhelhetőségéhez lett igazítva: mindössze 395 forintba kerül!

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás magyarország divat nyár minőség trend alternatíva olcsó zokni tippek címer kreativitás magyaros diszkont pamutzokni mintászokni zokniról zoknira

Heti Top: HDI Fitness felnőtt zokni

2011.06.24. 14:25 zoknidoki

Vége a tavasznak, de itt a nyár, hamarosan megújul a Harisnyadiszkont, ezért terveink szerint hamarosan egy egész jó kis blogot építünk ide, rendszeres bejegyzésekkel, visszatérő témákkal, színes, szórakoztató és hasznos tartalommal.

Ezért, többek között, mostantól kezdve hetente megírjuk, hogy az előző hét napban melyik volt a Harisnyadiszkont Webáruház legnépszerűbb zoknija, mire érkezett a legtöbb megrendelés. Így kialakul egy képzeletbeli verseny a termékek között, amin reményeink szerint nagyon jót fogunk szórakozni, de úgy gondoljuk, a sorozat ettől függetlenül is több szempontból hasznos lehet. Jól mutatja majd például a vásárlók ízlését, az aktuális trendeket, de más tanulságos következtetések is levonhatók lesznek belőle.

Mindezzel pedig aktivitásra igyekszünk késztetni a lehetséges, vagy már rendszeres vásárlókat, a Zoknidivat blog olvasóit, hogy írják le véleményüket kommentben az adott termékekről, meséljék el tapasztalataikat, és várjuk persze az ötleteket a bloggal és a Harisnyadiszkonttal kapcsolatban is.

Lássunk hát hozzá!

Szólj hozzá!

Címkék: divat nyár minőség trend olcsó zokni titokzokni pamutzokni heti top hdi fitness felnőtt zokni

Alternatíva: zoknibáb

2011.06.23. 15:45 zoknidoki

A minap megírtuk, hogy miként lehet pillanatok alatt menő, zokniból készült színes mobiltartónk, most újabb alternatív zoknifelhasználási tipp következik. Kismamák előnyben!

Mivel egy gyerek gyakorlatilag bármivel képes remekül eljátszani, ami felkelti az érdeklődését, így minden bizonnyal még a különböző márkás, méregdrága játékfigurák, valamint a számítógépes játékok korában is nagy sikerünk lehet a gyerkőcnél egy csinos kis zoknibábbal, zokniból készült játékfigurával.

Mint oly sok minden máshoz, ehhez is elsősorban fantázia, mintsem komolyabb segédanyagok és időráfordítás szükséges. Persze ez esetben már nem leszünk olyan gyorsan meg, mint a mobiltartónkkal, de azért itt sem kell komoly varrodai mutatványokra számítani.

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek alternatíva olcsó zokni tippek kreativitás kézügyesség pamutzokni zoknibáb

Itt a nyár! Szandál zoknival?

2011.06.22. 17:30 zoknidoki

Rengetegen gondolják úgy, hogy férfiaknak zoknit szandállal hordani nem illik, sőt, kifejezetten ronda, visszataszító dologról van szó. (A nőkre ez ügyben egy külön posztban térünk majd ki.) Nos, azt kétségtelenül nem tagadhatjuk, hogy nem a zokni+szandál kombinációja a legfiatalosabb viselet, amit csak el tudunk képzelni, mint ahogyan az is nehezen vitathatjuk, hogy egy sötét szandál+világos zokni kombinációja nem túl bizalomgerjesztő látvány, miután az illető már tömegközlekedéssel végigutazta benne a várost, és enyhébb vagy erősebb koszfolt látszódik zokniján az ujjainál. Ennek ellenére szentül meg vagyunk győződve róla, hogy zokni igenis lehet úgy kombinálni szandállal, hogy ne legyünk nevetség tárgyai, ráadásul több érvünk is van rá, hogy miért is hasznos az ilyesmi.

Egyrészt, mint azt már a titokzokniknál is részleteztük, a zoknihordásnak nyáron rengeteg előnyös, az egészségre, a bőr ápoltságára jótékony hatása van, ilyen például, hogy hidratáltan tartja a bőrt, nem engedi kiszáradni, ezáltal nem repedezik be a sarok, sőt, egy jó minőségű, pamut zokni, amiben nem izzad az ember lába, a körömgombák elszaporodásának is elejét veheti. Ezen túlmenően természetesen az izzadás meggátolása egyéb előnyökkel is jár: nem csúszkál az ember lába a szandálban, valamint estére nem fogja családtagjait kikergetni a világból lábszagával.

Szólj hozzá!

Címkék: divat egészség nyár minőség trend zokni tippek szandál higiénia pedikűr titokzokni szandál zokni

Alternatíva: mobiltartó zokniból

2011.06.21. 11:20 zoknidoki

Ha egy zokni elszakad, kinyúlik, vagy bármilyen egyéb módon elhasználódik, általában könnyedén megválunk tőle, és már keressük is kedvenc webáruházunkat, hogy beszerezzünk néhány új párat, lehetőleg minél jobb áron.

Teljesen szokványos eljárás ez, ugyanakkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy egy hordásra esetleg alkalmatlanná vált zokni mi mindenre lehet még jó esetleg. Most induló sorozatunkban alternatív zoknifelhasználási tippeket fogunk adni olvasóinknak, csak hogy ne vesszen kárba az, aminek nem muszáj, ráadásul ezekkel az ötletekkel a szabadidőnk is hasznosan és kreatívan tölthető el.

A technika folyamatos és gyors fejlődésének köszönhetően rövid idő alatt viszonylag könnyen elérhetővé és igen divatossá váltak az okostelefonok. Nagy, érintésérzékeny kijelzőjük pedig egyre inkább megköveteli, hogy ne egyszerűen a zsebünkben, hanem valamilyen erre a célra készült tokban tartsuk őket. Nem meglepő hát, hogy ilyesmivel el vannak árasztva mobilboltok, ajándéküzletek, egyszerű piacok, és persze az internet is. Mindezek alapján érdemes elgondolkoznunk azon, milyen tokot is szeretnénk telefonunknak, és amennyiben arra a döntésre jutunk, hogy környezetünk, munkánk, életvitelünk egyáltalán nem követeli meg, hogy kifejezetten elegáns, mondjuk bőr telefontartót használjunk, viszont szeretjük a vidám, mókás dolgokat, ráadásul kreativitásunkat is szeretjük kiélni, úgy minden bizonnyal semmi szükségünk arra, hogy sok ezer forintért vásároljunk magunknak valamilyen színes telefontokot, tökéletes erre egy vastagabb, színes zokni is, ami kisebb átalakítások után remek telefontartóként használható.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil divat alternatíva zokni okostelefon kreativitás kézügyesség mobiltartó térdzokni titokzokni mobiltok pamutzokni mintászokni vastagzokni

Nem titok, hogy nyáron mi a titok!

2011.06.17. 17:00 zoknidoki

Nyáron általában arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb szellőzést biztosítsuk lábainknak, ezért aztán vékony vászoncipőkben, szandálokban, esetleg, ha a helyzet engedi, papucsban járunk. Igen ám, csakhogy a rövid szárú nadrágokhoz, hölgyeknél szoknyához, valamint a nyári cipőkhöz a legritkább esetben passzolnak a hosszú, vagy közepes szárú zoknik, harisnyák, így aztán sokan egyszerűen mezítláb bújnak a nyári lábbelijükbe, ezzel azonban sokszor – és ez elsőre legtöbbször nem is nyilvánvaló – igen sokat áldoznak a divatosság oltárán.

Egyrészt ugye eleve nem túl kényelmes és komfortos érzés zokni nélkül cipőt húzni, de a komfort az még csak egy dolog, komolyabb veszélynek inkább bőrünket tesszük ki ezáltal. És bizony bőrünk nem csak arcunkon vagy kezünkön igényel törődést, odafigyelést, vigyáznunk kell lábfejünk, talpunk és sarkunk egészségére is. Ezzel ráadásul nem utolsó sorban még spórolhatunk is, hiszen az elhanyagolt lábon egy idő után már csak a pedikűrös tud segíteni, arról nem is beszélve, hogy egy kirepedezett sarok kész zokni és harisnyagyilkos tud lenni!

Mit érdemes hát tenni?

A legjobb megoldás a jó minőségű, kiváló alapanyagokból készült titokzokni, férfiaknak és nőknek egyaránt. Nem látszik ki a cipőből, ugyanakkor megvédi a lábat a bepállástól, nem engedi kiszáradni a bőrt, ráadásul a cipőben sem fog csúszkálni az ember lába, ami például biciklizés vagy vezetés közben kifejezetten hasznos. Sőt, kevesen gondolnák, de nyáron jó minőségű zokniban az izzadás is könnyebben elkerülhető, így például a kellemetlen szagoktól is megkímélhetjük a környezetünket.

A Harisnyadiszkont Webáruház az idei nyárra is megannyi kiváló titokzoknit kínál számos színben, fazonban és minden méretben, a kiválasztott termékek pedig néhány kattintással megrendelhetők. A kényelem tehát többszörösen garantált!

Szólj hozzá!

Címkék: divat egészség nyár minőség trend olcsó zokni higiénia pedikűr titokzokni

Egy elegáns férfi milyen zoknit hord?

2010.10.26. 11:30 zoknidoki

Egy kisebb tanulmányba kezdtem, hogy a férfiak töbsége milyen zoknit is hord, ha elegánsan szeretne kinézni?


 

Rossz választás

  - Rövid szárú bokazokni, amely fölött leüléskor óhatatlanul kivillan a férfi lábszára

  - Sportzokni feliratokkal, bordázattal, mintával

  - Élénk színű vagy színes mintás zokni


Jó választás


 

  - Magas szárú zokni (belekalkulálva azt is, hogy egy férfi kissé felhúzza a nadrágja szárát leüléskor, így óvja a szövetet a kitérdesedéstől, tehát ennyivel még rövidebb lesz a nadrág)

  - A cipővel vagy a nadrággal megegyező színű zokni

  - Minta nélküli, egyszínű vagy alig látható diszkrét mintás

 

 

Ha elegánsan szeretnénk kinézni, itt biztossan találunk megfelelő zoknit, már csak arra kell ügyelni,hogy mit vegyünk fel a zoknihoz.

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

A zokni, ami biztos fixen marad

2010.10.25. 15:35 zoknidoki

Az emberek többsége heti szinten sportol, vagy sportolt valamit. Ez egy jó kikapcsolódás, mely a testet is megdolgoztatja egy kicsit. Én magam is sportolok, így tapasztaltam a következő problémát.

A zárt cipőben a lábam nem szellőzött megfelelően, ráadásul nem maradt stabil, hanem csúszkált a cipőn belül. Azt hittem velem van a probléma, hogy a kelleténél nagyobb cipőt vettem. Miután ezt a problémát több embertől is hallottam, komolyan elgondolkoztam, hogy mi lehet a megoldás.

 

Pedig a megoldás nagyn egyszerű és bárki számára elérhető.

Nekem a megoldást a HDI biciklis zokni jelenti. Ez egy rövid bordázott szárú zokni, melynek a lábfején gumírozott gyűrű van kialakítva, hogy a cipőben ne csúszon el, valamint a lábfej felső része lyukacsos rizskötésű, így jobb a szellőzés.

Természetesen ezt a zoknit nemcsak biciklizésre használhatjuk, hanem a többi sporthoz is tökéletes, valamint a mindennapokban is tökéletesen használható.

Mióta ezt a zoknit használom, azóta jobban élvezem a spotolást és a teljesítményem is javult.

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Profi foci zokni, nem csak profi focistáknak

2010.10.24. 12:55 zoknidoki

Minden gyermek álma, hogy ugyanolyan mezben focizhasson, mint az igazi profi focisták, ez az álom felnőtt korban könnyedén megvalósíthat. Az első lépés egy igazi foci zokni beszerzése.

Ezt kínálja a Nike PRO focista zokni, mely teljes hosszában ritkább, illetve sűrűbb rizskötéssel készült, amely lehetővé teszi, hogy a bőr aktívabban lélegezzen.
A zokni további ismertetőjegyei, a sarka Y alakban tűzött, amely kényelmes és pontos illeszkedést biztosít. A lábszár bordás kiképzése biztosítja, hogy ez a zokni tökéletesen lábra simul, és ott is marad, végezzünk bármilyen szabadidős tevékenységet is.
Természetesen a bokánál elől az elmaradhatatlan eredeti Nike pipa is bele van kötve.

Mondanom sem kell, hogy kiváló viselet lehet más sportok szerelmeseinek is.

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Színes mintás térdzokni a szürke hétköznapokra

2010.10.23. 14:00 zoknidoki

Neked is eleged van a mindennapok monoton szürkeségéből?

A megoldás néha igazán kis dolgokon múlik, ilyen lehet a Foritex tehenes térdzokni. Reggel öltözéskor már mosolyt csal az arcodra, és bár lehet hogy napközben nem látod, de a tudat, hogy nem a megszokott kerékvágásban történik minden, erőt ad a nap folytatásához. Ha pedig látszódik, akkor másoknak is okozhatsz mosolygós pillanatokat. Ráadásul melegen tartja lábaidat a hideg napokon.

 

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Gyermekzokni lányos mintákkal

2010.10.22. 11:15 zoknidoki

Tegnap már irtam (előző cikk), hogy rendeltünk a fiunknak gyermekzoknit a közeledő névnapjára.

Azóta többen is érdeklődtek, hogy ehhez hasonló zoknik vannak-e lányoknak való mintával is.

Akkor itt egyben válaszolok, hogy termlészetessen vannak, méghozzá a HDI Elastico gyermekzokni lányos mintákkal is kapható. Ezek a fiús gyermekzoknihoz hasonlóak, több méretben készülnek, anyaguk pedig elasztikus pamut. A gumírozás biztosítja, hogy a zokni a lábon marad, akármilyen izgő-mozgó is a gyermekünk.

Ez a hidegebb időben nagyon jól jöhet, mivel a gyerekek legtöbbször alúlról fáznak föl, míg ez a zokni a lábakat melegen tartja.

Ilyen egyszerűen megóvhatjuk gyermekünket attól, hogy talpai hidegek legyenek.

 

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

 

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Gyermekzokni fiús mintákkal

2010.10.21. 13:40 zoknidoki

Ahogy az előző cikkemben már meséltem, a férjemnek tegnap hozta a postás az internetenről (harisnyadiszkont) megrendelt zokniját. Ma jó érzés volt látni, hogy már ez a zokni van a lábán. Meg is kérdeztem, hogy ezt nem az elegáns ruhához vette a hétvégére? De mosolyogva mondta, hogy három darab volt, ami azt jelenti hogy a hétvégére is marad tiszta.

 
Ekkor azt mondta, hogy mit szólnék hozzá, ha a fiunk közeledő névnapjára is valami ilyen ajándékot vennénk? Ő már ki is választotta, és szeretné nekem is megmutatni. Választása a HDI elastico gyermekzokni volt. Ez egy magas pamut tartalmú, fiús mintákkal és színben. Nekem is nagyon megtetszett, bár egy kicsit ledöbbentem a férjemen, mivel nem az a tipikus számítógépező típus.
Ez egyben hasznos és szép ajándék lesz. Ráadásul 4+1 es akcióban van ( 20% kedvezmény ) így az ötödik ajándék.

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Elegáns zokni nem, csak elgeáns alkalmakra

2010.10.20. 14:25 zoknidoki

A harisnya blogomon már említettem a jeles eseményt, hétvégén vacsorázni megyünk…

Miután a futártól átvettem a számomra megrendelt harisnyanadrágot, azonnal kíváncsian fel is próbáltam. Épp a próba közepén tartottam, mikor újra csengettek. Először azt hittem, a futárnál nem írtam alá valami papírt, de nem ő jött vissza, hanem a postás állt az ajtóban. Mondta, hogy a harisnyadiszkonttól hozott egy csomagot. Tiltakozni kezdtem, mondván, hogy én már megkaptam a rendelt terméket, és hogy biztosan valami tévedés történt.  Ő mondta, hogy nem történhetett tévedés, őt erre a címre küldték. Megnéztem hát a csomagot és annak címzettje a férjem volt. Meglepődve vettem át a dobozt, aláírtam a papírokat, és bementem.

Amikor a férjem hazatért, színlelt közömbösséggel értesítettem, hogy csomagot kapott, közben majd szétvetett a kíváncsiság, mi is lehet a doboz tartalma. Ő elégedett mosollyal nyitotta ki, és meglepetésemre egy 3 darabból álló zoknicsomagot tartott a kezében. Nagy szemekkel rákérdeztem, mégis mit jelentsen ez.

Ő azt felelte kissé szégyenlősen, hogy a régi, kopott zoknijai nem lettek volna megfelelő viselet a hétvégi nagy alkalomhoz, ezért újakat vásárolt. Mikor megkérdeztem, miért épp ezekre esett a választása, ő így felelt:

A Renato Balestra cérna zokni hosszantartó minőséget ígér, igényesen néz ki az oldalán lévő apró mintával, mindemellett kitűnő áron kapható.

Ezek után mosolyogva én is bevallottam, hogy nekem is ma hozta a futár az új (alkalomhoz méltó)  Philippe Matignon harisnyanadrágomat. Mindketten nagyot nevettünk az egészen.

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Meleg zokni a hideg sportokhoz

2010.10.20. 11:05 zoknidoki

Hogyan akadályozhatnánk meg a talpak eljegesedését?

 

Mit tehetnék a hideg ellen?

A közeledő hideg időszak beköszöntével apró meglepetésként vegyünk életünk értelmének egy (vagy akár több) pár meleg gyapjú zoknit, amely megvédi őt és a talpait a hidegtől, ezáltal egy kiadós megfázástól is.

A
HDi Gyapjú Sí Termo térdzokni minőséges alapanyagból készül, emiatt nem foszlik el néhány használat után, és több mosás után is ugyanúgy tartja a meleget, mint újkorában. Kitűnő viselet sportoláshoz ( sieléshez ( sízokni ), túrázáshoz, bakancsba " a hideg napokon" ).
Mottó: Jégcsap tappancs ellen kiváló "orvosság" a meleg térdzokni.

 

A mellékelt képek használatát a harisnyadiszkont engedélyezte.

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni

Milyen zoknit visel a magyar ?

2010.01.13. 16:40 zoknidoki

Rövid a kérdés, rövid a válasz is: OLCSÓT.

Mielőtt minden kedves olvasó, dühösen és gyorsan elkattint innen, egy pillanatra áljunk meg és kérjünk egy lekérdezést a saját memóriánkból. Csak 2 rövid kis kérdést.

1-Mi utoljára hol is vásroltunk zoknit ?

2-Mi volt az az isteni szikra ami arra késztett bennünket hogy ott zoknit vásároljunk ?

Lehetséges válaszok:

1-Élelmiszerdiszkontban,Nagyalapterületű Marketben (Hyperben),piacon,talán szakboltban.

2-Az alacsonynak tűnő ár ami lejött az akciós ujságban, vagy akár a helyszínen volt meghírdetve.....

Nem szeretnék senkit sem megsérteni de mi magyarok a zokni fajtájával , anyagával ,tartósságával, foglalkozunk  a legkevesebbet vásárláskor.

Viszont vásárláskor először csak az árra fókuszálunk, és ha valami OLCSÓ már mehet is a kosárba ( ebben sajnos piacvezetők vagyunk az EU-ban ). A különféle vásárlási szempontok mint a minőség, tartósság, értékállóság,folytonosság, fogyasztói ár,stb.....alapján végzett Úniós felmérésben sajnos mi vittük el a pálmát. Vagyis hogy a megkérdezettek többsége toronymagasan az ÁR-at helyezte az első helyre.

A jövőben ezek a zokni vásárlási szempontok folyamatosan vissza fognak köszönni egy,egy bejegyzésben.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó zokni gyapjú diszkont lábszárvédő térdzokni pamutzokni mintászokni sízokni vadászzokni strechzokni vastagzokni angorazokni bakancszokni aerobiczokni